Evalan bestaat 10 jaar!

Evalan ontwikkelt en beheert innovatieve IoT-oplossingen die gebruik maken van state-of-the-art communicatietechnologie. Met als focus het op afstand uitlezen van meetgegevens. Vanaf de start in 2005, heeft Evalan een breed portfolio aan producten en diensten opgebouwd voor bedrijven, de gezondheidszorg, overheidsorganisaties en de bouw sector. Deze omvatten op maat gemaakte end-to-end oplossingen voor klanten en innovatieve producten zoals Sensemedic, SensiStep en een “wearable” voor medische toepassingen.

Micro-elektronica en informatie technologie ontwikkelen zich met ongekende snelheid. Hierdoor verouderen bestaande systemen snel en wordt nieuwe toegevoegde waarde gecreëerd. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor IoT oplossingen en voor mobiele systemen. Evalan’s ingenieurs opereren in het hart van deze ontwikkelingen en gebruiken hun kennis van deze technologie om oplossingen te realiseren die aansluiten bij de doelstellingen van de gebruikers.

Evalan’s werkwijze is gebaseerd op lange termijn relaties met klanten en partners. Deze nauwe samenwerkingen zijn essentieel voor het ontwikkelen van de juiste oplossingen. Het team van Evalan wil alle personen en organisaties bedanken die de afgelopen 10 jaar hun vertrouwen hebben gegeven. Evalan blijft investeren in haar relaties, om in samenwerking de nieuwe technologieën in te zetten bij de ontwikkeling van innovatieve oplossingen en businessmodellen.

 

Evalan levert IoT-oplossingen op maat. Innovatief en state-of-the-art.