Voor elke uitdaging een passende IoT-oplossing

Onze IoT-oplossingen komen op twee manieren tot stand:

De eerste manier: Wij werken samen met klanten aan oplossingen die optimaal aansluiten bij hun vragen en wensen.

Deze projecten starten op initiatief van een klant, om een probleem op te lossen of een proces te verbeteren.

De tweede manier: Wij nemen deel aan R&D projecten met partners waarin wij technologie ontwikkelen die we implementeren in nieuwe IoT modules of volledige end-to-end oplossingen. Deze worden veelal onder een eigen merknaam aangeboden: BACE, Sensemedic, SensiStep, bGrid en SmartEagle.

Alles voor het beste resultaat

Het EU-project EnSO richt zich op innoverende energietechnologie dat Evalan heeft geïmplementeerd in een wearable en sensor node. Deze combinatie resulteert in onze Smart Care oplossing.
Om de implementatie van IoT-oplossingen sneller en makkelijker te maken, heeft Evalan BACE ontwikkeld. BACE is een IoT bouwsteen om eenvoudig een connectie tussen assets en de Cloud te realiseren.
In samenwerking met Defensie hebben wij een biometrische monitor ontwikkeld die de hittebelasting van militairen meet.
De SpiroNose van Breathomix analyseert uitgeademde lucht en detecteert longziekten en andere luchtwegaandoeningen.Wij hebben een sensorsysteem en een veilige data gateway ontwikkelt en daarnaast het design van de SpiroNose verbetert.
Hoe zorg je dat de juiste afstand wordt gehouden tussen werknemers en bezoekers in het kantoor? Evalan ontwikkelde de Proximity Badge die oplicht wanneer mensen te dicht bij elkaar komen.
Samen met ons spin-out bedrijf SmartEagle hebben wij een Distance Sensor ontwikkeld die de afstand tussen mensen in een ruimte meet.
SmartEagle is een IoT-oplossing die de werkplekbezetting monitort en de zoektocht naar een werkplek efficiënter laat verlopen.
Heineken zocht naar een IoT-oplossing om het logistieke proces te verbeteren en kwaliteit te verhogen.
Handicart verhuurt golfkarren: 700, verspreid over 120 golfbanen. Wij ontwikkelden een fleet management-systeem om die centraal te beheren en onderhouden.
OVG Real Estate bedacht een concept voor een smart building. Wij ontwikkelden en implementeerden de state-of-the-art techniek.
Defensie vroeg ons om een oplossing te leveren om overbelasting van militairen tijdens oefeningen te voorkomen.
Voor waterbedrijf Vitens ontwikkelden wij een draadloos sensor-systeem waarmee zij trillingen kunnen meten en lekkages sneller op kunnen sporen en voorkomen.
Het UMC Utrecht vroeg ons een IoT-oplossing te ontwikkelen dat fysiotherapeuten helpt inzicht te krijgen in de belasting van hun patiënten tijdens revalidatie.
Evodos zocht naar een IoT-oplossing om hun machines die bij klanten draaien, te monitoren en zo hun service te verhogen.
Voor AstraZeneca ontwikkelden we met IoT slimme medicatiedispensers om geneesmiddelengebruik van patiënten te monitoren en therapietrouw te bevorderen.
Rijksvastgoedbedrijf zocht een oplossing waarmee zij het binnenklimaat automatisch kunnen aansturen en hun duurzaamheidsdoelstellingen behalen.
Shifter zocht naar een IoT-oplossing die de aan- en afwezigheid van (tijdelijke) werknemers makkelijk en accuraat vastlegt en direct inzicht geeft in de uren.

Geïnteresseerd in IoT-oplossingen?

Evalan ontwikkelt IoT-oplossingen op maat.

Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn, hoe IoT de dienstverlening kan verbeteren en hoe het bedrijf daarmee voordeel behaalt.