Projecten

De IoT-oplossingen en -toepassingen die je hieronder vindt, zijn voorbeelden van maatwerk. Klanten komen bij ons met een vraagstuk; wij ontwerpen, implementeren en beheren de oplossing.

Het EU-project EnSO richt zich op innoverende energietechnologie dat Evalan heeft geïmplementeerd in een wearable en sensor node. Deze combinatie resulteert in onze Smart Care oplossing.
In samenwerking met Defensie hebben wij een biometrische monitor ontwikkeld die de hittebelasting van militairen meet.
De SpiroNose van Breathomix analyseert uitgeademde lucht en detecteert longziekten en andere luchtwegaandoeningen.Wij hebben een sensorsysteem en een veilige data gateway ontwikkelt en daarnaast het design van de SpiroNose verbetert.
Hoe zorg je dat de juiste afstand wordt gehouden tussen werknemers en bezoekers in het kantoor? Evalan ontwikkelde de Proximity Badge die oplicht wanneer mensen te dicht bij elkaar komen.
Samen met ons spin-out bedrijf SmartEagle hebben wij een Distance Sensor ontwikkeld die de afstand tussen mensen in een ruimte meet.
SmartEagle is een IoT-oplossing die de werkplekbezetting monitort en de zoektocht naar een werkplek efficiënter laat verlopen.
OVG Real Estate bedacht een concept voor een smart building. Wij ontwikkelden en implementeerden de state-of-the-art techniek.
Defensie vroeg ons om een oplossing te leveren om overbelasting van militairen tijdens oefeningen te voorkomen.
Het UMC Utrecht vroeg ons een IoT-oplossing te ontwikkelen dat fysiotherapeuten helpt inzicht te krijgen in de belasting van hun patiënten tijdens revalidatie.
Voor AstraZeneca ontwikkelden we met IoT slimme medicatiedispensers om geneesmiddelengebruik van patiënten te monitoren en therapietrouw te bevorderen.
Rijksvastgoedbedrijf zocht een oplossing waarmee zij het binnenklimaat automatisch kunnen aansturen en hun duurzaamheidsdoelstellingen behalen.
Shifter zocht naar een IoT-oplossing die de aan- en afwezigheid van (tijdelijke) werknemers makkelijk en accuraat vastlegt en direct inzicht geeft in de uren.

Evalan lost IoT-vraagstukken op

Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn, hoe IoT de dienstverlening kan verbeteren en hoe het bedrijf daarmee voordeel behaalt.