Projecten

De IoT-oplossingen en -toepassingen die je hieronder vindt, zijn voorbeelden van maatwerk. Klanten komen bij ons met een vraagstuk; wij ontwerpen, implementeren en beheren de oplossing.

In samenwerking met Defensie hebben wij een biometrische monitor ontwikkeld die de hittebelasting van militairen meet.
Wij ontwikkelden een IoT-oplossing die detecteert of een werkplek beschikbaar is. Dit zorgt ervoor dat de zoektocht naar een werkplek efficiënter verloopt.
OVG Real Estate bedacht een concept voor een smart building. Wij ontwikkelden en implementeerden de state-of-the-art techniek.
Defensie vroeg ons een oplossing te leveren die de fysieke belasting van militairen meet tijdens oefeningen.
Voor waterbedrijf Vitens ontwikkelden wij een draadloos sensorsysteem. Daarmee zijn lekkages sneller op te sporen en te voorkomen.
Voor UMC Utrecht ontwikkelden wij een slimme IoT toepassing: SensiStep, die de belasting bij revalidatie real-time monitort.
Evodos is wereldleider in scheidingstechnologie voor algenfabrikanten. Dankzij telemetrie verhoogden zij hun service aan hun klanten.
Heineken verbeterde het logistieke proces en verhoogde kwaliteit dankzij telemetrie. Wij leverden de oplossing hiervoor.
Voor AstraZeneca ontwikkelden we met IoT slimme medicatiedispensers om geneesmiddelengebruik van patiënten te monitoren en therapietrouw te bevorderen.
Handicart verhuurt golfkarren: 700, verspreid over 120 golfbanen. Wij ontwikkelden een fleet management-systeem om die centraal te beheren en onderhouden.
Rijksvastgoedbedrijf vroeg ons daarom een IoT-oplossing te ontwikkelen die nauwkeurig meet: CO2-gehalte, temperatuur en de luchtvochtigheid.
Deze terminal scant en registreert de RFID-tags in real-time. Er wordt precies bijgehouden wanneer iemand begint of eindigt met een dienst.

Evalan lost IoT-vraagstukken op

Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn, hoe IoT de dienstverlening kan verbeteren en hoe het bedrijf daarmee voordeel behaalt.

We implementeren IoT-oplossingen voor:

Daarnaast werken wij samen met Philips, Bristol-Myers Squibb , Boehringer Ingelheim, GGD Gelderland Midden, GGD Utrecht, Sint Lucas Andreas Ziekenhuis, Rode Kruis, Novartis, LUMC, Haga Ziekenhuis, Albert Schweitzer Ziekenhuis, SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland), Queen Mary University, AZ Dalmiaan, CHRU Tours, University of Zurich (UZH), SICS (Swedish Institute of Computer Science), Czech Technical University Prague en VU (Vrije Universiteit Amsterdam).