Nauwkeurig urenregistratiesysteem met RFID

Shifter zocht naar een IoT-oplossing die de aan- en afwezigheid van (tijdelijke) werknemers makkelijk en accuraat vastlegt en direct inzicht geeft in de uren.

Shifter levert tools voor personeelsplanning en tijdregistratie. Het werkproces om de uren van de medewerkers vast te leggen en te verwerken was omslachtig en leidde tot veel fouten. Wij ontwikkelden een RFID-readerterminal met GPRS. Deze terminal scant en registreert de RFID-tags in real-time en geeft zo een nauwkeurig beeld van de gewerkte uren van het personeel.

Real-time scannen en registeren van RFID-tags

Bij organisaties met veel tijdelijke werknemers is het nauwkeurig en eenvoudig kunnen vastleggen van de gewerkte uren van belang. Onze IoT-oplossing bestaat uit een RFID-readerterminal met GPRS. Door middel van het scannen en registreren van RFID-tags in real time, wordt er precies bijgehouden wanneer een werknemer begint of eindigt met een dienst. Alle data is via een applicatie direct inzichtelijk voor het management team. De urenregistratie is voor Shifter nu een stuk eenvoudiger en (kosten)efficiënter.

Eenvoudige urenregistratie bij tijdelijke medewerkers

Shifter zette de eerste set RFID-terminals in bij festivals en vakantieparken; organisaties met veel tijdelijke medewerkers.

De urenregistratie van al deze medewerkers werd dankzij onze oplossingen stukken eenvoudiger:

  • Werknemers registeren met hun RFID-tags de begin- en eindtijd van hun dienst. Die informatie wordt direct doorgestuurd naar het HRM-platform van Shifter.
  • De ureninformatie is vervolgens direct inzichtelijk via de applicatie. Klaar om (automatisch) verwerkt te worden voor management-doeleinden.

 Grensverleggend

  • Eenvoudige urenregistratie van (tijdelijke) werknemers
  • Uren direct getoond in gebruiksvriendelijke applicatie
  • Toekomstbestendig registratiesysteem

Shifter over Evalan

“In onze veelvuldige samenwerking met Evalan zijn wij steeds opnieuw onder de indruk geraakt van zowel hun technische expertise als de kwaliteit van hun dienstverlening. We beschouwen Evalan als een van onze favoriete partners.”

1
Shifter - Urenregistratiesysteem met RFID-reader
1

Real-time registratie van gewerkte uren

Geïnteresseerd in wat een urenregistratiesysteem voor jou kan betekenen?

Vertel ons jouw wensen. Wij passen ons systeem op maat voor je aan.