Hoe kan uw bedrijf profiteren van het Internet of Things (IoT)

Smart Industry en Internet of Things (IoT) oplossingen hebben de afgelopen jaren veel buzz veroorzaakt. De meeste marktdeskundigen verwachten niet alleen een substantiële groei voor de industrie, maar ook een belangrijke hervorming van deze sector als gevolg daarvan. Tot nu toe is de acceptatie van smart machines relatief langzaam geweest en blijft de meeste data die door IoT-systemen worden gegenereerd, ongebruikt. Een van de redenen hiervoor is gebrek aan kennis en zorgen over de kosten, complexiteit en onduidelijke opbrengsten.

DOWNLOAD WHITE PAPER SMART INDUSTRY

3 + 4 = ?

In deze White Paper leggen we uit wat smart machines en IoT-oplossingen zijn en wat ze kunnen doen. We omschrijven de huidige status van deze markt en kijken naar de risico’s en kansen die we zien in ons bedrijf en bij onze klanten. We leggen uit waarom we van mening zijn dat slimme machines in de komende jaren onvermijdelijk zullen worden ingezet en de verwachtingen van klanten, bedrijfsmodellen, markten en industrieën zullen hervormen.

We kijken ook naar hoe eenvoudige oplossingen veel van onze klanten helpen om met IoT te beginnen, vaak met resultaten die de verwachtingen overtreffen. Klanten gebruiken slimme oplossing in eerste instantie om een ​​specifiek probleem op te lossen, maar merken daarna snel het potentieel van de gegevens die hun IoT-oplossing oplevert hetgeen kan leiden tot nieuwe bedrijfsmodellen.

Tenslotte beschrijven wij hoe u uw organisatie kunt voorbereiden op de implementatie van smart machines en over welke kwaliteiten een IoT-partner zou moeten beschikken.

Hoe uw bedrijf kan profiteren van het Internet of Things (IoT)