Wij helpen jou bij elke IoT-vraag

Ken je gebruikers

Wil je weten hoe jouw klanten jouw product gebruiken? Wat zijn hun voorkeursinstellingen, de problemen die ze tegenkomen of wanneer de verbruiksartikelen bijna op zijn? Of het nu een apparaat is voor consumenten of professioneel gebruik, door het implementeren van IoT krijg je inzicht in hoe jouw product presteert. Met deze informatie kan je je service verbeteren, diepere relaties met klanten aangaan en betere ervaringen creëren.

Voor Handicart hebben wij een fleet management systeem ontwikkeld waarmee zij inzicht krijgen in het gebruik van hun golfkarren. Lees hier meer.

Voorspel storingen

Wil je storingen opsporen en voorkomen, en alleen onderhoud uitvoeren als dat nodig is? IoT-sensoren meten parameters, zoals trillingen, brandstofniveau, druk en temperatuur en detecteren of apparatuur op zijn volle potentieel werkt. Met Machine Learning kan je storingen voorspellen, uitvaltijd voorkomen en je algehele onderhoudskosten verlagen.

Voor waterbedrijf Vitens ontwikkelden we een draadloos sensorsysteem waarmee ze lekkages sneller kunnen detecteren en voorkomen. Lees hier meer.

Duurzaamheidsdoelstellingen behalen

Ben je op zoek naar een oplossing om het energiebeheer te verbeteren en energieverspilling te verminderen? IoT kan helpen jouw ecologische voetafdruk te verkleinen. Zo verspil je geen energie aan onnodig onderhoud ter plaatse of koel- en verwarmingssystemen in ongebruikte ruimtes. Slimme sensoren en demand-driven regelsystemen kunnen helpen jouw energieverbruik te verminderen.

Rijksvastgoedbedrijf was op zoek naar een oplossing om het binnenklimaat automatisch te regelen en hun duurzaamheidsdoelen te behalen. Wij ontwikkelden de IoT-oplossing. Lees hier meer.

Maak je product toekomstbestendig

Wil je jouw product gebruiksvriendelijker maken of de marktpositie van jouw product verbeteren? Met gegevens die zijn verzameld van sensoren, kan je inzichten verkrijgen die je helpen jouw producten en diensten te verbeteren, de waarde voor bestaande gebruikers te vergroten en de basis te vormen voor nieuwe producten en diensten.

Evodos heeft ons gevraagd om een beheersysteem te maken voor hun dynamische afscheiders. Door systematisch gegevens te verzamelen over de werking van hun machines, identificeerden ze nieuwe use-cases en openden ze nieuwe markten. Lees hier meer.

Bewaak fysieke prestaties

Wil je continu patiënten monitoren, je persoonlijk functioneren verbeteren of de veiligheid van professionals garanderen in zware werkomstandigheden? Door draagbare technologie te combineren met IoT, kan je realtime biometrische gegevens verzamelen en deze gegevens op afstand bewaken. Dit kan een enorme bijdrage leveren aan gezondheid, veiligheid, welzijn, prestatie en plezier.

In samenwerking met het Ministerie van Defensie hebben we een biometrische monitor ARMOR ontwikkeld die de hittebelasting van militairen meet. Lees hier meer.

Upgrade uw IoT-systeem

Presteert jouw bestaande IoT-systeem ondermaats? Of is de beveiliging niet up-to-date en is opschalen een uitdaging? Het implementeren van IoT kan een moeilijk proces zijn, en het opschalen ervan is nog moeilijker. Tot de uitdagingen behoren connectiviteit, stroomvoorziening, beveiliging en integratie.

Als je ervaring hebt met IoT-systemen die niet aan je verwachtingen voldoen, ben je niet de enige. Veel IoT-projecten mislukken. We hebben veel klanten geholpen met het herontwerpen van hun IoT-oplossingen, om ze stabiel, betrouwbaar, toekomstbestendig en operationeel beheersbaar te maken. Lees hier meer.

Wat is jouw IoT-uitdaging?

Heb jij een IoT vraagstuk over het meten, monitoren, analyseren of aansturen van je systemen; we komen graag samen met jou tot een oplossing op maat.