Privacy

Dit privacybeleid is van toepassing op de persoonsgegevens die door Evalan worden verzameld of gebruikt.

Contact
Sarphatistraat 638, 1018 AV Amsterdam. info@evalan.com. +31 20 779 03 44

Wij hechten veel waarde aan de privacy van onze websitebezoekers en gaan zorgvuldig om met hun persoonsgegevens. Jouw gegevens worden alleen verwerkt ten behoeve van de diensten die wij jou aanbieden.

Cookies
We gebruiken cookies alleen voor jouw gemak. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan een website op je computer wordt geplaatst. Wanneer je onze website bezoekt, word je gevraagd om toestemming te geven aan het systeem voor het plaatsen van cookies. Je wordt altijd geïnformeerd over de soorten cookies die worden geplaatst. Je kan het gebruik van cookies zelf weigeren door dit in je browser in te stellen of dit in de toestemmingscookiebanner te vermelden.

Soorten persoonsgegevens
Door jou verstrekte persoonsgegevens:
– Contactgegevens en andere persoonlijke gegevens die nodig zijn om onze producten en diensten te leveren.
– Contactgegevens en andere persoonsgegevens verstrekt, bijvoorbeeld tijdens evenementen of seminars.
– Contactgegevens en andere persoonsgegevens verstrekt via contactformulieren of andere webformulieren.

Persoonsgegevens verkregen via of gegenereerd op onze website, elektronische nieuwsbrieven, commerciële e-mails of gerelateerde technologieën:

  • IP adres.
  • Browsegedrag op de website.
  • Het openen van een nieuwsbrief of commerciële mail.

Persoonsgegevens verkregen uit andere bronnen:

  • Persoonsgegevens verkregen uit het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.
  • Persoonsgegevens verkregen uit Social Media.

Evalan kan persoonsgegevens gebruiken om:

  • Een overeenkomst met betrekking tot onze producten en diensten te implementeren.
  • In contact te blijven met klanten.
  • Haar klanten nieuwsbrieven, updates, uitnodigingen voor evenementen en seminars, evenals informatie die ze hebben aangevraagd sturen.

Gebruikersstatistieken voorbereiden

De gebruikersstatistieken van de website stellen Evalan in staat een beeld te krijgen van het aantal bezoekers, de bezochte rubrieken, het klikgedrag en de duur van hun bezoeken. Dit zijn algemene rapporten zonder enige informatie over individuele personen. Evalan gebruikt de verzamelde informatie om de website en gebruikerservaring te verbeteren.

We gebruiken Hubspot als ons CRM- en marketing-e-mail- en automatiseringsplatform. Cookies worden alleen opgeslagen als er toestemming voor marketing is gegeven. Hier kun je het privacybeleid van Hubspot bekijken: https://legal.hubspot.com/privacy-policy.

We gebruiken Leadfeeder als onze optimalisatietool voor het genereren van leads. Cookies worden alleen opgeslagen als er toestemming voor marketing wordt gegeven. Hier kun je het privacybeleid van Leadfeeder bekijken: https://help.leadfeeder.com/en/articles/3561400-gdpr-privacy-and-security-summary.

We gebruiken Google-advertenties, Bing-advertenties, LinkedIn-advertenties en Facebook-advertenties als betaalde verkeersbronnen om ons publiek te laten groeien. Retargeting is ook mogelijk als er toestemming voor marketing is gegeven.

We maken gebruik van Google Analytics, een web analyse service geleverd door Google Inc. Daarin wordt het IP-adres van onze internetgebruikers geanonimiseerd voor privacy. Je kan hier meer lezen over hoe Google jouw persoonlijke gegevens gebruikt: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Je kan je hier ook afmelden voor Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

We gebruiken CookieYes als ons toestemmings- en beheersysteem voor cookies.

Gedragsadvertenties

Zoals hierboven beschreven, gebruiken we jouw persoonlijke informatie om je gerichte advertenties of marketingcommunicatie te bieden waarvan wij denken dat deze voor jou interessant kunnen zijn. Voor meer informatie over hoe gerichte advertenties werken, kan je de educatieve pagina van het Network Advertising Initiative (“NAI”) bezoeken op http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Je kan je afmelden voor gerichte advertenties door:

FACEBOOK – https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE – https://www.google.com/settings/ads/anonymous

BING – https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

LINKEDIN – https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls

Bovendien kan je je afmelden voor sommige van deze diensten door de opt-out-portal van de Digital Advertising Alliance te bezoeken op: http://optout.aboutads.info/.

NIET TRACKEN

Houd er rekening mee dat we de gegevensverzameling en het gebruik van onze site niet wijzigen wanneer we een Do Not Track-signaal van jouw browser zien.

Rechtsgronden voor het verwerken van jouw persoonsgegevens

    • Op basis van een overeenkomst of voor het sluiten van een overeenkomst.
    • Een wettelijke verplichting.
    • Goedkeuring, hoewel je altijd het recht hebt om de toestemming die je aan Evalan hebt gegeven op verzoek in te trekken.
    • In verband met een gerechtvaardigd belang kan Evalan jouw contactgegevens bijvoorbeeld gebruiken om je uit te nodigen voor een evenement.

Je persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden voor commerciële doeleinden.

Als je een Europese ingezetene bent, heb je het recht op toegang tot de persoonlijke informatie die wij over jou hebben en om te vragen dat jouw persoonlijke informatie wordt gecorrigeerd, bijgewerkt of verwijderd. Als je van dit recht gebruik wilt maken, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Bovendien, als je een Europese ingezetene bent, weten wij dat we jouw informatie verwerken om te voldoen aan contracten die we met jou hebben (bijvoorbeeld als u een bestelling plaatst via de Site), of anderszins om de hierboven vermelde legitieme zakelijke belangen na te streven Houd er bovendien rekening mee dat jouw informatie buiten Europa wordt overgedragen, inclusief naar Canada en de Verenigde Staten.

Klachten

Als je klachten hebt over de manier waarop Evalan met jouw persoonsgegevens omgaat, kan je contact opnemen met Evalan door een e-mail te sturen naar info@evalan.com. Wij helpen je graag verder. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kan je altijd contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Dataretentie

Wanneer je een bestelling plaatst via de site, bewaren we jouw bestelinformatie voor onze administratie, tenzij en totdat je ons vraagt om deze informatie te verwijderen.

Aanpassingen

We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken om bijvoorbeeld wijzigingen in onze praktijken weer te geven of om andere operationele, wettelijke of regelgevende redenen.

Terms and conditions
Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met alle onderstaande voorwaarden:

Je bent beperkt in het volgende:

  • Het publiceren van websitemateriaal in alle media.
  • Het verkopen en in sublicentie geven van enig websitemateriaal.
  • Materiaal van de website in het openbaar tonen.
  • Het reproduceren, kopiëren of dupliceren van materiaal van de website voor commerciële doeleinden.
  • Gebruik van deze website op een manier die schadelijk kan zijn voor de website of de gebruikerstoegang kan beïnvloeden.

Neem contact op

Voor meer informatie over onze privacypraktijken, als je vragen hebt of als je een klacht wilt indienen, kun je per e-mail of per post contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens:

Sarphatistraat 638, 1018 AV Amsterdam. info@evalan.com. +31 20 779 03 44