Telemetriesysteem in scheidingstechnologie

Evodos is wereldleider in scheidingstechnologie voor algenfabrikanten. Dankzij telemetrie verhoogden zij hun service aan hun klanten.

Evodos zocht een oplossing om de prestaties van hun machines op afstand te monitoren. De markt van algenfabrikanten groeit snel. Dit was de reden voor Evodos om een nieuwe lijn centrifuges te introduceren.

Telemetriesysteem op maat

Wij ontwikkelden een telemetriesysteem op maat. Onze oplossing verzamelt gegevens over de centrifuges die bij klanten van Evodos draaien. Die gegevens worden naar een centrale server gestuurd. Evodos kan deze gegevens inzien via een beveiligde web portal.

Evodos heeft nu makkelijk inzicht in de operationele prestaties van de machines. Dat inzicht gebruiken ze voor de beste service aan hun klanten.

Uitstekende service dankzij telemetrie

Om wereldleider te blijven op de snelgroeiende algenmarkt, levert Evodos centrifuges die materie uit vloeistof scheiden of twee vloeistoffen uit een mengsel. Hun klanten zijn algenproductiebedrijven over de hele wereld. Evodos vroeg ons om een telemetriesysteem te ontwikkelen om hun klanten de beste service te bieden.

Belangrijke parameters of afstand inzichtelijk

Vanuit de hele wereld sturen centrifuges allerlei parameters naar één centraal systeem. Wij beheren dit systeem voor Evodos.  Evodos heeft inzicht in de prestaties van hun machines en kunnen daar naadloos op inspelen om hun klanten tevreden te houden.

Web portal met gebruiksvriendelijke interface

Alle gegevens zijn voor Evodos te benaderen via een beveiligde web portal. Ze kunnen zelf selecteren welke parameters gevolgd moeten worden tijdens elke stap in de productiecyclus. Ook kunnen ze opnamecyclus instellen. Nu worden de gegevens twee keer per dag verzonden maar ze kunnen ook overschakelen op real-time monitoring.

Grensverleggend

  • Gegevensverzameling op afstand
  • Toegang tot gegevens via beveiligde web portal
  • Uitstekende service dankzij inzicht op afstand
Evodos - Telemetriesysteem in scheidingstechnologie

Geïnteresseerd in wat een telemetriesysteem voor jou kan betekenen?

Vertel ons jouw wensen en wij ontwikkelen een telemetriesysteem op maat.