Download Whitepapers

IoT heeft veel toepassingsgebieden en is van waarde voor veel verschillende sectoren. Wil jij meer kennis opdoen over de mogelijkheden met IoT in een specifieke industrie? In onze whitepapers gaan wij dieper in op de implementatie van IoT in diverse branches, de waarde die het toevoegt, klantcases en tips en tricks.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws rond IoT ontwikkelingen en onze innovaties!

De nieuwsbrief ontvang je vier keer per jaar. Emailadressen worden niet aan derden verstrekt. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met de voorwaarden en bepalingen zoals omschreven in ons Privacybeleid.

Cloud-connected wearables ondersteunen zorgmedewerkers, sporters en brandweer

Naarmate de technologie evolueert, worden draagbare sensoren steeds geavanceerder; het bereik en de nauwkeurigheid waarmee de gegevens worden verzameld nemen elk jaar toe. Een echte gamechanger is de cloud-connected wearable. Waar de wearables die we kennen van de consumentenmarkt, zoals smartwatches en fitnesstrackers, gegevens lokaal opslaan en af en toe uploaden, stuurt de cloud-connected wearable continu biometrische gegevens naar de cloud. Deze innovatie biedt ontzettend veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld sporters, de zorg en fysiek zware beroepen zoals politie en brandweer en specifieke werkzaamheden in de maakindustrie. In het whitepaper gaan we dieper in op deze toepassingsgebieden en laten we zien hoe cloud-connected wearables hier een verschil kunnen maken.

Download whitepaper