Slimme technologie verhoogt de kwaliteit van de gezondheidszorg

In dit whitepaper onderzoeken wij het scala aan toepassingen voor embedded monitoring en slimme infrastructuur in ziekenhuizen en zorginstellingen en richten wij ons op wat deze toepassingen jou kunnen bieden. Met oplossingen variërend van realtime asset-tracking tot slimme matrassen, slimme technologie verhoogt de kwaliteit van de zorg, optimaliseert operationele processen, verhoogt de efficiëntie en verbetert de ervaring van de patiënt, werknemer en bezoeker. Lees meer over de toepassingen en voordelen in dit whitepaper.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste IoT ontwikkelingen en onze innovaties!

De nieuwsbrief ontvang je vier keer per jaar. Emailadressen worden niet aan derden verstrekt. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met de voorwaarden en bepalingen zoals omschreven in ons Privacybeleid.

Gezondheidszorg, veiligheid en prestaties verbeteren met IoT en Biometrics

De opkomst van biometrische wearables binnen de zorg en andere zware beroepen zorgt voor nieuwe mogelijkheden, zoals het verbeteren van de kwaliteit van leven en een grotere efficiëntie. In dit whitepaper kun je lezen over het gebruik én de voordelen van IoT en biometrics en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.

Download whitepaper