Binnenklimaat op kantoor verbeteren met IoT

Eenvoudig en vooral nauwkeurig het binnenklimaat op kantoor verbeteren? Onze IoT-oplossing regelt het automatisch en slim.

Rijksvastgoedbedrijf vroeg ons om een IoT-oplossing te ontwikkelen die nauwkeurig het CO2-gehalte, temperatuur en luchtvochtigheid meet. Uit onderzoek blijkt hoe belangrijk het binnenklimaat is voor werknemers. Het heeft direct invloed op hun gezondheid en energieniveau gedurende de dag. Door middel van ons IoT-systeem kan de verwarming en ventilatiesystemen worden beheerd.

Slim binnenklimaat-systeem voor gebouwen

Onze oplossing is een slim systeem dat ook automatisch het binnenklimaat kan regelen en optimaliseren. Het IoT-systeem werkt nauwkeurig: je weet precies wat de CO2-concentratie in een ruimte is, evenals de temperatuur en luchtvochtigheid. Je hoeft alleen de instellingen aan te passen en het hele bedrijf profiteert daarna van het ideale binnenklimaat.

Automatisch klimaatbeheer

Het is ook mogelijk de instellingen automatisch aan te passen door het klimaatbeheersysteem. Je hebt er geen omkijken naar; de sensoren meten en het systeem doet z’n werk. Op deze manier zorgt ons IoT-systeem voor een optimaal binnenklimaat.

Hoge productiviteit, minder ziekteverzuim, lagere kosten

Als werkgever heeft u veel baat bij een gezond binnenklimaat. Het is bekend dat het de productiviteit van werknemers verhoogt. Bovendien hebben ze minder vaak last van gezondheidsklachten en zijn werknemers minder vaak afwezig.

Oók voor scholen, ziekenhuizen en kinderdagverblijven

Ons binnenklimaatsysteem is ook geschikt voor andere omgevingen dan kantoor. Op scholen leren leerlingen beter en in ziekenhuizen voelen patiënten zich prettiger. Onze IoT-oplossing is toepasbaar in verschillende gebouwen.

Grensverleggend

  • CO2, temperatuur en luchtvochtigheid real-time meten
  • Draadloze sensoren
  • Binnenklimaat optimaal instellen dankzij metingen, handmatig óf geautomatiseerd
Rijksvastgoedbedrijf - Binnenklimaat op kantoor verbeteren met IoT

Geïnteresseerd in verbetering van jouw binnenklimaat dankzij IoT?

Ons klimaatsysteem kunnen wij op maat maken en integreren in jouw gebouw. We laten het je zien en komen samen tot een passende oplossing voor jou vraagstuk.